Annoncering på google

Google Ads pakker

Vi har ingen binding hos os. Din Google-marketingplan er måned til måned. Vi sender en manuel rapportering hver måned, der giver dig et performance-overblik.

Udfyld prisberegneren, og få din faste pris – det tager 3 minutter.

Beregn din faste pakkepris

Prisberegner på Google Ads pakker

Trin 1 af 7

Hvor er placeres dine visninger?

På illustrationen til højre kan du se, hvor de organiske placeringer ligger i forhold til de betalte, når man søger på Google efter din ydelse eller produkt. Google Ads sørger for, at dine annoncer ligger helt øverst ved relevante søgninger.

Det betyder, at du springer over i køen og går direkte i konkurrence om de varmeste leads, som har behovet nu og her. Det er gratis at ligge øverst, indtil kunden rent faktisk klikker, hvilket betyder, at de er i markedet efter din ydelse eller service.

Google Ads, setup på søgenetværket.

Sammen med dig, finder vi ind til hvilke relevante konverteringer vi skal måle på, og skabe resultater for. Vi sætter det forståeligt op i din rapport, hvor du vil kunne følge processen for optimeringen måned til måned. Du vil opleve, at vi optimerer dine kampagner så dine klik´s bliver både billigere, og mere relevante. Nedenstående udarbejder vi i opsætningen. Vi tager ansvar for vedvarende resultater, så derfor har du ingen binding hos os.

Opsætning inkluderer.

 • Dialog om målsætning, målgruppe, budget, budskab.
 • Optimering af Google Ads – kontoindstillinger.
 • Google Ads – kampagnestruktur.
 • Søgeordsanalyse.
 • Sporinger.
 • Annonceudvidelser.
 • Annoncegrupper på søgenetværket.
 • Sammenkobling mellem Google Ads og Analytics.
 • Display bannerannoncering.
 • Retargering kampagner
 • SEO tilbydes seperat med 


Google Ads pakker

webie hjælper dig med at få succes på nettet

Hvorfor bruge det

Via Google-annoncering tiltrækker du kunder, som søger efter netop dine ydelser, og når behovet opstår, så skal de hurtigt hjælpes ind på din hjemmeside. Igennem målrettet indsatser kan du få en øget ROI og vækste din forretning med de nye vedvarende spændende kundeemner. Vi sørger for at holde styr på budgettet og få optimeret din annoncering løbende, mens du koncentrerer dig om at yde din service. Vi udarbejder en rapport på månedsbasis, hvor du kan følge udviklingen på dine aktive kampagner.

Dine mål

Vores Google Ads-specialister laver en professionel opsætning og administrerer dine annoncer for dig. Du får ikke bare en automatisk Google-rapport tilsendt. Vi udarbejder altid rapporten manuelt, og sammen med dig kigger vi på de relevante konverteringer, vi skal måle på. Du vil kunne følge processen for optimeringen i din rapportering fra måned til måned, og du vil mærke, hvordan vi optimerer løbende, så dine kliks både bliver billigere og mere relevante.

Effektivitet

Hvis kampagnen er sat rigtigt op, er Google Ads en effektiv vej til at få nye kunder. I modsætning til traditionel markedsføring og offline annoncering er Google Ads langt billigere, nemmere og en mere effektiv måde at tiltrække kunder på.

Hvad gør vi

Som professionel rådgiver sørger vi for at dine Google annoncekampagner overholder alle gældende retningslinjer, og løbende bliver optimeret, så du opnår de helt rigtige klik og henvendelser,  til de bedste klikpriser.