din Faste marketingafdeling

Komplet marketing setup

Vælg først dine ønskede marketing områder, så sender vi en plan for de samlede aktiviteter, og en fast pris for hele udliciteringen pr. måned. Vi følger op med et møde, når du ønsker at gå videre.

Lad os beregne en pakke til dine online indsatser

Prisberegn dit samlede marketing setup

Metoder vi bruger

Platforme vi benytter

Marketing - strategi og automation

I sin grundform er marketing en handling, der gør at en virksomhed øger sin kendskabsgrad og sælger flere varer eller ydelser. Vi hjælper med de taktiske overvejelser, og den tekniske opsætning, der sikre et solidt automatiserende marketing setup.

Branding

Et brand er ikke "bare" et varemærke. Et stærkt brand giver potentielle kunder en fornemmelse for, hvad de køber, inden de køber det. En stor del handler om adfærdspykologi, som vi hjælper med at designe, så du kan optimere dine konverteringer.

Leadgenerering

Leadgenerering refererer til aktiviteter, der kan øget antallet af relevante personer, som tager kontakt. De mange forskellige termer inden for leadgenerering omhandler leadtracking, kvalificering af leads og leadscoring.

Fordel ved udlicitering af din marketing

Værdi for pengene

Udlicitering af jeres marketing, giver jer en frihed til at fokusere på kernen af jeres forretning, det som i er så gode til forvejen. 

Hos os får i en forlænget marketingafdeling, som sørger for både den kreative produktion, SoMe opslag, Google search/display og annoncering mm. på tværs af alle de store platforme. Og som tager strategien, de taktiske overvejelser samt udruller operationelt dine kampagner for dig. Med andre ord tager vi os af alle dine marketing indsatser

Flere og flere vælger denne type marketing udlicitering af økonomiske årsager. I stedet for at have fuldtids marketingsmedarbejdere har de os til at varetage de opgaver, samt går der normalt utrolig langt tid med leverandør koordinering og og kontrol af produktionskvalitet. Det tager vi os også af.

Den samlede besparelse på både mandskab, tid, og økonomi er en stor opløftning hos vores kunder. 

Vi sørger for at optimere din forretning til nye leads og henvendelser.
Du vil opleve din marketing blive mere overskuelig og effektiv. Lad os klare de mange koordinationsled, så du kan få mest ud af dine drifttimer – lad os tage en snak Skriv til info@marketing-creative.dk

Dine fordele

✓ Få et komplet og automatiserende marketing setup
✓ Spar penge på faste marketing medarbejdere
✓ Spar penge på indholdsproduktion.
✓ Spar tid og penge på forskellige leverandøraftaler
✓ Spar tid på at opsætte og annoncere 
✓ Spar tid på SoMe opslag og idegenerering
✓ Sikre vedvarende synlighed (Top of mind) på alle de store medieplatforme
✓ Få rapportering på tværs af dine marketing kanaler
✓ Samle markedsføring og indholdsproduktionen samme sted
✓ Du skal kun kommunikere et sted
✓ Få en ekspert til hver af kerneområderne

Hvor er placeres dine visninger?

På illustrationen til højre, kan du se hvor de organiske placeringer ligger i forhold til de betalte, når man søger på Google efter din ydelse eller produkt. Google Ads sørger for, at dine annoncer ligger helt øverst ved relevante søgninger.

Det betyder du springer over i køen, og går dirkete i konkurrence om de varmeste leads, som har behovet nu og her. Det er gratis at ligge øverst indtil kunden rent faktisk klikker, hvilket betyder de er i markedet efter din ydelse eller service.

Google Ads, setup på søgenetværket.

Sammen med dig, finder vi ind til hvilke relevante konverteringer vi skal måle på, og skabe resultater for. Vi sætter det forståeligt op i din rapport, hvor du vil kunne følge processen for optimeringen måned til måned. Du vil opleve, at vi optimerer dine kampagner så dine klik´s bliver både billigere, og mere relevante. Nedenstående udarbejder vi i opsætningen. Vi tager ansvar for vedvarende resultater, så derfor har du ingen binding hos os.

Opsætning inkluderer.

 • Dialog om målsætning, målgruppe, budget, budskab.
 • Optimering af Google Ads – kontoindstillinger.
 • Google Ads – kampagnestruktur.
 • Søgeordsanalyse.
 • Sporinger.
 • Annonceudvidelser.
 • Annoncegrupper på søgenetværket.
 • Sammenkobling mellem Google Ads og Analytics.
 • Display bannerannoncering.
 • Retargering kampagner
 • SEO tilbydes seperat med 


Google Ads pakker

webie hjælper dig med at få succes på nettet

Hvorfor bruge det

Via Google annoncering, tiltrækker du kunder som søger efter netop dine ydelser, og når behovet opstår, så skal de hurtigt hjælpes ind på din hjemmeside. Igennem målrettet indsatser, kan du få en øget ROI og vækste din forretning, med de nye vedvarende spændende kundeemner. Vi sørger for at holde styr på budgettet, og få optimeret din annoncering løbende, mens du koncentrere dig om at yde din service. Vi udarbejder en rapport på månedsbasis, hvor du kan følge udviklingen på dine aktive kampagner.

Dine mål

Vores Google Ads specialister laver en professionel opsætning, og administrerer dine annoncer for dig. Du får ikke bare en automatisk Google rapport tilsendt, vi udarbejder altid rapporten manuelt, og sammen med dig, kigger vi på de relevante konverteringer vi skal måle på. Du vil kunne følge processen for optimeringen i din rapportering fra måned til måned, og du vil mærke hvordan vi optimerer løbende, så dine klik´s både bliver billigere og mere relevante.

Effektivitet

Hvis kampagnen er sat rigtigt op, er Google Ads en effektiv vej til at få nye kunder. I modsætning til traditionel markedsføring, og offline annoncering, er Google Ads langt billigere, nemmere og en mere effektiv måde at tiltrække kunder på.

Hvad gør vi

Som professionel rådgiver sørger vi for at dine Google annoncekampagner overholder alle gældende retningslinjer, og løbende bliver optimeret, så du opnår de helt rigtige klik og henvendelser,  til de bedste klikpriser.